Recept na valentýnské palačinky

Slavení Valentýna je pro mnoho lidí důležité, protože umožňuje projevit své city a lásku k druhé osobě a upevnit tak svůj vztah. Dnešní společnost je velmi hektická a lidé mají často velmi malý čas na to, aby věnovali pozornost svým blízkým. Proto je Valentýnský den výjimečnou příležitostí, aby se lidé mohli zastavit, věnovat si čas… Číst více »

Citáty o lásce

Zde jsou některé známé citáty o lásce: Všechny jsou krásné a dávají různé úhly pohledu na lásku. Mnoho dalších citítů najdete na webu https://citaty-o-lasce.cz

Přestaňte se vymlouvat a oslovte ji

Drtivá většina kluků má až nepředstavitelně bujnou fantazii ve chvíli, kdy přijde čas na to říct ostatním, proč tu a onu holku neoslovili. Realita je ale taková, že jsou to jen prachsprosté výmluvy a nic jiného. Situací, kdy opravdu není na místě holku balit, je tak málo a jsou tak málo časté, že ve srovnání… Číst více »

Co dělat, když vám holka neodpověděla na SMS

Máme tu klasickou situaci, kterou zažil snad každý chlap, který už někdy nějakou tu holku balil. Každému se to ale stane jednou poprvé. Je to jednoduché. Potkali jste dívku (třeba na diskotéce), vše šlo skvěle, jiskra přeskočila, rozuměli jste si a nakonec jste dostali číslo, na které se máte dotyčné krasavici ozvat a domluvit si… Číst více »